februari 2, 2020

Nieuwjaarsreceptie 2020

Onze traditionele nieuwjaarsreceptie van Broeiklas vond plaats op zaterdag 1 februari op de zolder van de Gendarmerie. Gezellig samen met alle kinderen, ouders, vrijwilligers, sympathisanten en partnerorganisaties klinken op het nieuwe jaar. Ook in 2020 gaat Broeiklas "volle gas vooruit"!
#BroeiklasvoorTalent

OVER BROEIKLAS VZW

Broeiklas vzw ondersteunt kwetsbare lagere schoolkinderen via studiebegeleiding. Door de gezinsomstandigheden dreigen ze schoolachterstand op te lopen of onderwijskansen te missen. Daarnaast is het belangrijk dat deze kinderen een positief zelfbeeld ontwikkelen. Op deze manier kan het kind later zijn eigen ontwikkelingskansen optimaal ontplooien.
Contacteer Ons

Bel 0495 51 50 49 of mail sighile.buyle@broeiklas.be

Website door Integraal Digitaal
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram