oktober 25, 2019

Vormingen voor ouders

Vormingen aanbieden voor onze ouders, daar wil Broeiklas steeds meer op inzetten! Vierdewereldgroep Aalst Mensen voor Mensen vzw kwam op 24 oktober 2019 op bezoek bij Broeiklas om onze ouders in te lichten over hun werking, activiteiten en de UiTPAS. Onze ouders weten nu dat ze op woensdagnamiddag een bezoekje kunnen brengen aan de speel-o-theek. Of op dinsdagnamiddag kunnen ze een leuk praatje slaan tijdens de soepbabbel! Ook de UiTPAS kent geen geheimen meer. 🙈 Op kamp? Dan kan ik steeds terecht bij Rap Op Stap! 👣🧳

OVER BROEIKLAS VZW

Broeiklas vzw ondersteunt kwetsbare lagere schoolkinderen via studiebegeleiding. Door de gezinsomstandigheden dreigen ze schoolachterstand op te lopen of onderwijskansen te missen. Daarnaast is het belangrijk dat deze kinderen een positief zelfbeeld ontwikkelen. Op deze manier kan het kind later zijn eigen ontwikkelingskansen optimaal ontplooien.
Contacteer Ons

Bel 0495 51 50 49 of mail sighile.buyle@broeiklas.be

Website door Integraal Digitaal
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram