september 19, 2019

Community Service Learning

Sinds vorig jaar mag Broeiklas enkele studenten Kleuteronderwijs ontvangen voor het vak ‘Community Service Learning’.

Zowel voor de studenten als Broeiklas is dit een echte meerwaarde. Studenten krijgen feeling met het maatschappelijke veld en worden geconfronteerd met nieuwe uitdagingen. Ze worden opgeleid tot (kritische) mensen die in de wereld staan. Voor Broeiklas zijn de studenten een enorme ondersteuning voor onze studiebegeleiding. Verder is het ook een opportuniteit om onze werking verder te professionaliseren! Wederzijdse feedback geven en eruit leren, daar draait het om!

Lien Ooghe en Anse De Mil kregen op 19 september 2019 de eer om onze samenwerking te presenteren op de “2nd European Conference on Service-Learning in Higher Education”. Wat een boeiende ervaring!

OVER BROEIKLAS VZW

Broeiklas vzw ondersteunt kwetsbare lagere schoolkinderen via studiebegeleiding. Door de gezinsomstandigheden dreigen ze schoolachterstand op te lopen of onderwijskansen te missen. Daarnaast is het belangrijk dat deze kinderen een positief zelfbeeld ontwikkelen. Op deze manier kan het kind later zijn eigen ontwikkelingskansen optimaal ontplooien.
Contacteer Ons
Bel 0495/51 50 49 of mail contact@broeiklas.be
Website door Integraal Digitaal
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram