augustus 19, 2019

Eetfestijn 2019

Het eetfestijn is achter de rug, wat een succes! Bedankt aan alle mensen die komen eten zijn om het project 'Broeiklas voor Talent' te steunen. Ook de sponsors en de mensen die een steunkaart hebben gekocht, van harte bedankt!

OVER BROEIKLAS VZW

Broeiklas vzw ondersteunt kwetsbare lagere schoolkinderen via studiebegeleiding. Door de gezinsomstandigheden dreigen ze schoolachterstand op te lopen of onderwijskansen te missen. Daarnaast is het belangrijk dat deze kinderen een positief zelfbeeld ontwikkelen. Op deze manier kan het kind later zijn eigen ontwikkelingskansen optimaal ontplooien.
Contacteer Ons
Bel 0495/51 50 49 of mail contact@broeiklas.be
Website door Integraal Digitaal
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram