december 24, 2018

Broeiklas blaast 1 kaarsje uit 24 november 2018

Broeiklas vierde zijn éénjarig bestaan samen met de kinderen, ouders, vrijwilligers, partnerorganisaties, sympathisanten. Samen klonken we op het éénjarig bestaan van Broeiklas. We aten lekkere taart en allerlei hapjes, luisterden naar een presentatie over de werking van Broeiklas, keken naar foto's van het afgelopen jaar en bedankten onze partnerorganisaties met een houten 'trofee'!

OVER BROEIKLAS VZW

Broeiklas vzw ondersteunt kwetsbare lagere schoolkinderen via studiebegeleiding. Door de gezinsomstandigheden dreigen ze schoolachterstand op te lopen of onderwijskansen te missen. Daarnaast is het belangrijk dat deze kinderen een positief zelfbeeld ontwikkelen. Op deze manier kan het kind later zijn eigen ontwikkelingskansen optimaal ontplooien.
Contacteer Ons

Bel 0495 51 50 49 of mail sighile.buyle@broeiklas.be

Website door Integraal Digitaal
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram